Algemeen

Om optimale voetzorg te kunnen bieden, werkt Podotherapie Voet op Maat samen met andere zorgverleners, als (medisch-)pedicures, huisartsen, fysio-, manueel- en oefentherapeutenorthopedisch schoenmakers, medisch specialisten en pasvorm specialisten.

In Rotterdam IJsselmonde werkt Podotherapie Voet op Maat nauw samen met de voetencentra van Wittepoel, met name in de hoofdvestiging aan de Palmentuin en in de vestiging aan de Zorgboulevard Maasstad Ziekenhuis. Daardoor is er een directe toegang tot o.a de schoencomfort winkels, de orthopedisch schoenmakerij en de pedicures van Wittepoel. Tijdens het diabetes voetenspreekuur op de poli chirurgie van het Groene Hart Ziekenhuis vindt er een regelmatige samenwerking met o.a. een vaatchirurg, revalidatiearts, een wond- en een diabetes verpleegkundige plaats. De locatie in Rotterdam Kralingen biedt een directe toegang tot de schoenenspeciaalzaak en de orthopedisch schoenmakerij van La Mer. Verder is er in het Medisch Centrum Reeuwijk en het gezondheidscentrum Dokter aan de Lek contact met o.a. huisartsen, fysiotherapeuten en oefentherapeuten Cesar.

Wittepoel

In Rotterdam IJsselmonde werkt Podotherapie Voet op Maat nauw samen met Wittepoel, dé speciaalzaak voor goede schoenen en gezonde voeten. De podotherapeuten van Voet op Maat zijn werkzaam in de hoofdvestiging van Wittepoel aan de Palmentuin en in hun vestiging aan de Zorgboulevard Maasstad Ziekenhuis. Het doel is om de samenwerking tussen podotherapeut en andere voetgerelateerde disciplines (o.a. orthopedisch schoenmakers, pedicures, pasvormspecialisten) verder uit te breiden, waardoor een complete en optimale voetzorg onder één dak aangeboden kan worden.

Groene Hart Ziekenhuis

Eens per maand vindt een specifiek diabetisch voetenspreekuur plaats op de poli chirurgie van het Groene Hart Ziekenhuis voor mensen met suikerziekte (diabetes mellitus) en complicaties aan de voeten.

Podotherapie Voet op Maat neemt deel aan dit spreekuur dat gezamenlijk plaatsvindt met een vaatchirurg, revalidatiearts, wondverpleegkundige, orthopedisch schoenmaker en gipsverbandmeester.

La Mer

In Rotterdam Kralingen is Podotherapie Voet op Maat op dezelfde locatie gevestigd als La Mer orthopedische schoenen. Hierdoor vindt regelmatig samenwerking en overleg plaats tussen de podotherapeut en orthopedisch schoenmaker waardoor optimale voetzorg aangeboden kan worden.  

Samenwerking pedicures

Podotherapie Voet op Maat werkt samen met een groot aantal pedicures in de omgeving Rotterdam, Gouda en Krimpen aan de Lek. Voor een overzicht van alle pedicures per regio klikt u hier.