Welkom

Op deze website vindt u informatie over onze podotherapieraktijk en over podotherapie in het algemeen. Op de website van onze partner Wittepoel vindt u daarnaast een videopresentatie over Podotherapie Voet op Maat. Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.

GRATIS INLOOPSPREEKUREN

Podotherapie Voet op Maat organiseert op diverse locaties inloopspreekuren. U kunt hier zonder afspraak terecht voor een gratis controle en advies door een van onze podotherapeuten. Klikt u hier voor informatie over de inloopspreekuren op locatie Rotterdam IJsselmonde en klikt u hier voor informatie over de inloopspreekuren aan de Zorgboulevard.

VACATURE voor ENTHOUSIASTE & LEERGIERIGE PODOTHERAPEUT / ZORGONTWIKKELAAR

Ter versterking van ons team voor 24 tot 40 uur per week.

Zie jij een uitdaging in het versterken van het team van Podotherapie Voet op Maat?                                                                                                           Stuur dan je CV en motivatie naar info@podotherapie-voetopmaat.nl of bel Marloes op het centrale nummer van Wittepoel-Voet op Maat 010 - 479 7144.

Klik op de advertentie hiernaast om deze te lezen/downloaden/printen.

Podotherapie Voet op Maat

Om optimale voetzorg te kunnen bieden, werkt Podotherapie Voet op Maat nauw samen met andere zorgverleners, als (medisch-)pedicures, huisartsen, fysio-, manueel- en oefentherapeutenorthopedisch schoenmakers, medisch specialisten en pasvorm specialisten. Uitgebreidere informatie over de verschillende samenwerkingen vindt u door hier te klikken.

Team

Ons team bestaat uit 6 podotherapeuten en 2 secretarieel medewerkers. Alle podotherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en hebben naast hun opleiding als podotherapeut aanvullende scholing, zoals ambachtelijk schoenmaken, epidemiologie, bewegingswetenschappen en/of echografie gevolgd. Wij werken verder nauw samen met Wittepoel. Deze samenwerking zal in 2017 verder worden uitgebreid.

Marloes Tenten-Diepenmaat

Marloes werkt als podotherapeut in het multidisciplinaire voetenspreekuur voor patiënten met diabetes mellitus in het Groene Hart Ziekenhuis. Hiernaast is zij opgeleid als ambachtelijk schoenmaker en epidemioloog. Als junior onderzoeker bij Reade en als PhD-student aan het VUmc verdiept zij zich in diagnostiek en behandeling van voetklachten bij patiënten met reumatoïde artritis.

Elke Poppe

Elke werkt als podotherapeut in het Groene Hart Ziekenhuis en in Gezondheidscentrum Dokter aan de Lek. Tevens is zij opgeleid als bewegingswetenschapper. Deze kennis brengt Elke in de praktijk bij het ontwikkelen van multidisciplinaire zorgproducten.

Jeroen Krook

Jeroen is te vinden in het Gezondheidscentrum Reeuwijk en onze praktijk in Rotterdam IJsselmonde. Zijn interesse ligt bij voet-gerelateerde problematiek bij sporters. Jeroen ondersteunt jeugdspelers van voetbalclub S.B.V. Exelsior bij het voorkomen van sportblessures.

Chayenne Groenewoud

Chayenne werkt in het Groene Hart Ziekenhuis en in onze praktijk in Rotterdam IJsselmonde. Ze is een allround podotherapeut met extra interesse voor voetproblematiek bij diabetes mellitus.

Marion Offereins-Tamminga

Marion draait haar spreekuren bij onze praktijk in Rotterdam Kralingen en in het Groene Hart Ziekenhuis. Als allround podotherapeut heeft Marion extra interesse voor voetproblematiek bij kinderen.

Pauline Arts

Pauline werkt als podotherapeut in de praktijk in Rotterdam Kralingen. Zij is aanvullend opgeleid als ambachtelijk schoenmaker. Daarnaast verdiept Pauline zich in het uitvoeren van echografie in de voet en enkel.