Welkom

Op deze website vindt u informatie over onze podotherapieraktijk en over podotherapie in het algemeen. Op de website van onze partner Wittepoel vindt u daarnaast een videopresentatie over Podotherapie Voet op Maat. Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.

VACATURE voor ENTHOUSIASTE & LEERGIERIGE PODOTHERAPEUT / ZORGONTWIKKELAAR

Ter versterking van ons team voor 24 tot 40 uur per week.

Zie jij een uitdaging in het versterken van het team van Podotherapie Voet op Maat?                                                                                                           Stuur dan je CV en motivatie naar info@podotherapie-voetopmaat.nl of bel Marloes op het centrale nummer van Wittepoel-Voet op Maat 010 - 479 7144.

Klik op de advertentie hiernaast om deze te lezen/downloaden/printen.

Podotherapie Voet op Maat

Om optimale voetzorg te kunnen bieden, werkt Podotherapie Voet op Maat nauw samen met andere zorgverleners, als (medisch-)pedicures, huisartsen, fysio-, manueel- en oefentherapeutenorthopedisch schoenmakers, medisch specialisten en pasvorm specialisten. Uitgebreidere informatie over de verschillende samenwerkingen vindt u door hier te klikken.

Team

Ons team bestaat uit 5 podotherapeuten en 2 secretarieel medewerkers. Alle podotherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en hebben naast hun opleiding als podotherapeut aanvullende scholing, zoals ambachtelijk schoenmaken, epidemiologie, bewegingswetenschappen en/of echografie gevolgd. Wij werken verder nauw samen met Wittepoel. Deze samenwerking zal in 2017 verder worden uitgebreid.

Marloes Tenten-Diepenmaat

Podotherapie Voet op Maat wordt geleid door Marloes Tenten-Diepenmaat. In 2002 is zij afgestudeerd als podotherapeut aan de Fontys Hogelscholen te Eindhoven. Na 3 jaar in loondienst te hebben gewerkt en 7 jaar met een collega een eigen praktijk te hebben gerund, is sinds 2012 zelfstandig werkzaam in het Groene Hart Ziekenhuis te Gouda, het Medisch Centrum Reeuwijk, La Mer in Rotterdam Kralingen, Dokters aan de Lek in Krimpen aan de Lek en de nieuwe locaties van Wittepoel in Rotterdam IJsselmonde en de Zorgboulevard bij het Maasstad Ziekenhuis.

Naast haar werkzaamheden als podotherapeut heeft zij een opleiding  epidemiologie afgerond en is zij werkzaam als onderzoeker bij READE Instituut voor Revalidatie en Reumatologie te Amsterdam. Tevens is zij opgeleid tot ambachtelijk schoenmaker en maakt ze op speciaal verzoek handgemaakte maatwerk schoenen voor mensen met of zonder voetproblemen.